Det er en unik tid til gradvis spredning af luksusmærker i Ne..ealand. Internationale navne, herunder Alexander McQueen, Moncler, Jimmy Choo, Balenciaga, Burberry og Saint Laurent forberede sig til at åbne deres første rigtige forsøg i den New Zealandske marked med dedikerede butikker, der er planlagt til at åbne denne side af Jul.

Tilføjelse til denne liste over internationale luksusmærker er lanceringen af et unikt multi-brand livsstils detailkoncept Farays, beliggende på det stilfulde designområde på Faraday Street i Parnell, Auckland.

Debuterede i dag i dag.butik og i butikkens Parnell-rum fra næste måned inkluderer den kuraterede redigering af mærker modekraftcentre Givenchy, ale .andre Vauthier og Giuseppe .anotti.

Mens de fleste luksus mærker, som historisk set har kun lavet deres mere tilgængelige skønhed og tilbehør kategorier til rådighed til New Zealand, tilgængeligheden af fuld ready-to-wear kollektioner og demi-couture linjer markerer et stort skift i efterspørgslen på luksusvarer og ændringer i forbrugernes adfærd i New Zealand.

Efter en langsom start på året med detail-tal i første kvartal ned, kun for at hente i juli og August med 0,8 pct. fra samme tid sidste år – det er $3 millioner i kort salg på tøj og indretning alene (kilde: Statistik NZ), kombineret med en lockdown grænser, vores appetit for luksus-varer er også på fremmarch.

Udtænkt af mand-og-kone team, Constance, og Edward von Dadelszen, grundlæggerne af tøjmærke Dadelszen og vintage tilbehør og smykker label Kærlighed & Objekt, som begge vil også være tilgængelig på Faradays, den nye emporium er sat som mere end bare et one-stop-shop for luksus mærker, men en fuld luksus erfaring med detailhandel.

Meget gerne internationalt koncept-butikker, såsom 10 Corso Como i Milano, Luisaviaroma i Firenze og Joyce i Hong Kong, mål for Faradays er at opbygge et ry på det lokale marked for dømmekraft — tjenester, såsom dedikeret parkeringsservice, personlig styling og concierge-shopping vil være til rådighed, sammen med et skiftende vagtplan af pop-ups og interaktive begivenheder sammenvævet med sin mad og vin tilbyder.

Endnu mere bemærkelsesværdigt er inkluderingen af det ikoniske franske label Alaaa i blandingen, der omgår Australien for at finde sit første hjem på den sydlige halvkugle.

Den helt unikke legacy oplever en renæssance siden sin elskede grundlægger Azzedine Alaïa gået i 2017, denne gang under sin seneste udnævnelse af designer Pieter Mulier. Farays ‘ Alaia edit er tilgængelig til forudbestilling i dag, med levering forventet i November.

“Kvinderne er Faradays redigere er virkelig en afspejling af min egen garderobe”, siger Constance “og kvinder, jeg kender, og jeg er inspireret af – Det handler om at have noget klassisk, som en slank Dadelszen tøjet, og kombinere den med noget lidt mere rock and roll, som en Alexandre Vauthier stykke.”

“Som ny mor og virksomhedsejer har jeg også opdaget kraften i en smart designer sneaker – noget jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg ville elske, at være en hæl-hengiven i mange år før.”

I tillæg til den mode, der tilbydes, er undertøj og nattøj fra La Perla og Bordelle, premium bagage fra det tyske pladeselskab Rimowa, designer service fra Ginori 1735, mundblæst Murano glas fra Historier fra Italien, tæpper fra Gemmes NY, sjældne dufte fra Hermetica, Roja og Xerjoff og vores helt egen hudpleje juggernaut Emma Lewisham.

“Vi ønskede at skabe en ikonisk detailoplevelse, der bliver et fyrtårn for luksus i antipoderne,” siger Ed .ard, medstifter og Administrerende Direktør for Farives.

“Vi ønsker at skabe en livsstilsdestination, hvor man ikke kun kan vælge smukke, stærkt kuraterede genstande, men også nyde et usædvanligt glas Champagne eller smukke kunstværker,” tilføjer kreativ direktør og medstifter Constance.

Efter at have lanceret sin samling af vintage juveler i Viva i 2013, er Constance begejstret for denne naturlige progression dedikeret til hendes passion for mode, design, interiør og skønhed.

“Vi ved, at New Zealand forbrugerne søger efter en virkelig international luksus department store erfaring, og vi er overbeviste om, Faradays vil levere en uovertruffen tilbyder på den Sydlige Halvkugle.”

“Det handler stadig om opdagelsen af noget vidunderligt og nyt, samtidig med at man fejrer arven fra verdens mest respekterede modehuse sammen med den utrolige følelse af historie og lang levetid, de repræsenterer.”

“Siden første dag på Love and Object har nogle af mine mest elskede stykker fra vores vintage kollektioner gennem årene været de absolut Sho.-Stop Givenchy gems. Det er utroligt ydmygende og sådan et højdepunkt at kunne tilbyde aktuelle sæson essentials fra denne ikoniske designer hos Farays, nu online fra i dag. Og når dørene åbner for vores fysiske butik senere på året, vil vi tilbyde udtryk fra deres fulde ready-to-wearear kollektioner. Det føles som en fuld cirkel øjeblik.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *