Det er en hård beslutning. Varm dig selv ved ildstedet på panden på en vild halvø? Synke ned i en fest-størrelse sofa i en af tre stuer? Eller springe gennem det kavernøse køkken til poolrummet og hjælpe dig selv med en cookie fra krukken, som om du er præsidenten?

Til sidst tager jeg vinduesædet op i mit soveværelse (og en kiks) og tager de langsomt mørkere øer ind, når himlen bliver lyserød og landbrugsjorden sort.

Dette er mit første indtryk af Landing, en luksus lodge sat på 1000ha af historisk betydningsfulde havnefronten jord i Bay Of Islands. Den fire-værelses Gabriel Residence på bakken er en af fire Cheshire Architects-designede boliger beliggende i en tæt klippet, stenvæggede, vådområder ejendom af indfødte, landskabet plejet til at se perfekt og naturligt på .n gang.

Alt om det er grand endnu underspillet, spra .ling endnu helligt, trøstende endnu beguilingly smukke. En af boligerne har endda en sten tårn, den holder af, som du kan se i Skotland.

Og at præsidentens beskrivelse er ikke overdrivelse: ved det lange bord i det hus jeg bor i, den tidligere AMERIKANSKE Præsident, Barack Obama, spiste med Sir John Key, Sir Peter Jackson og andre Vip ‘ er for tre år siden. Det siges, at udsigten til at se vores flyvende fugl fristede ham til at vove sig ind i skrubben, kun for at blive nedlagt veto af hans sikkerhed.

Så lodge bosiddende mariner hørte to ki .i kæmper lige uden for huset og advaret den store mand til Sho .et.

Ville jeg ankom til dette sofistikerede gemmested i stil også, at køre den nye Audi e-tron GT quattro, glidende lav elektrisk ydeevne køretøjet og vippe hovedet tilbage for at tage i skyerne gennem glastaget, der giver bagsæde-passagererne den unikke oplevelse af at flyve gennem luften.

E-tron ‘ s lydhørhed tog pusten fra mig på mere end én lejlighed, som vi stille og roligt zip fra Bay of Islands Lufthavn langs strækninger af farmside vej, drevet af batterier leverer op til 350kW under pedalerne, en elektrisk motor, der både front og ryg, en udskydelig hækspoiler og “luft-gardiner”, slots hjulene er designet til at kanalisere luften og fjerne træk.

Efter et kort stop for te og is i Paihia fulgte jeg min passagers opfordring til at” slå det ” og (sikkert) begejstret for den krøllede roiling vej på det mystiske drev til landingen.

Hjulene knyttede asfalten og holdt kurverne med en centrifugalkraft, som min underbevidsthed oprindeligt nægtede at tro, indtil bilen og jeg nåede et gensidigt tillidsniveau. Det behandlede den røde grusvej lige så behændigt, dens ophæng hævet med et klik på en knap. Jeg skulle ikke sige, at jeg var skuffet over at ankomme. Der ville være mere kørsel i morgen.

Det viser sig, at jeg ikke var den eneste person i verden her, trods alt. Da mørket faldt, så meget sværere end det gør i byen, jeg var lettet over, at et af de charmerende gæsteserviceteam hentede mig for at tage mig til den nærliggende Vineyard Villa.

Landingen plantede først vinstokke i 2007 og producerer nu stand-out ros., chardonnay og syrah, blandt andre sorter. Chief wininemaker Keith Barker tog os gennem fremstillingen af deres chardonnay, så vi kan prøve ufærdige vine lige fra tønden for at give os en fornemmelse af mangfoldigheden af smag i blandingsprocessen. Ledsaget af lækre canapes, inklusive saftige stenøsters,får det bestemt vores appetit.

Middag blev serveret i Cooper Residence på en nærliggende bjergskråning, opkaldt efter Landing indehaveren Peter Cooper. En Kaitaia-dreng, der drømte om at eje et feriested nær sine rødder, den nu Californien-baserede iværksætter er måske bedre kendt for at grundlægge Britomart.

Landingen var oprindeligt beregnet som en privatejet underafdeling, men, anerkender dens kulturelle betydning og specielle, udefinerbar natur, dens ejer har udviklet det over mange år til en luksushytte, der stort set markedsføres til nordamerikanske feriegæster.

Indtil Covid lukkede vores grænser, det vil sige. Nu, når indenlandske rejsebegrænsninger tillader det, genopdager teamet landets mana gennem lokale rejsendes øjne. Cooper Residence er ikke kun, hvor Peter og hans familie ophold, det er, hvor Obama — og ved en anden lejlighed, Mick Jagger og hans ballerina kæreste — har også sovet.

Den enorme, mahogni bad er blot en af sine storslåede funktioner, sammen med en betydelig samling af Maori kunst og artefakter, og en gæstebog underskrevet af en hvem er hvem af Ne..ealand stjerner.

Køkkenchef Jacqueline Smith serveres en lækker spread, hvilket giver en traditionel Maori velsignelse før vores party satte sig ned at spise alle de velsmagende retter — fra line-fanget snapper drysset med honning til lammekød med salsa verde, kumara hash og rødbeder, salat, som er vokset eller fanget på ejendommen.

Bagefter, holdet tilbød et par gumboots til en guidet tur rundt om ejendommen for at gå ki .i-spotting. Mens den indfødte fauna ikke spillede bold, var det forfriskende at komme ud udenfor for at forbrænde nogle af Jackies lækre melløse chokoladetærte, det fjerne opkald fra en mandlig ki .i, der hånede os, da vi huffede vores vej tilbage op ad indkørslen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *