En helikopter, en flot black sand beach og singer-songwriter Te Karehana Gardiner-Toi, aka Teeks, er bare et par af de gæsteoptrædener set i den seneste globale kampagne til Polo Ralph Laurens Polo Sport Submariner samling, fotograferet af en af mærkets mangeårige samarbejdspartner s, Tom Gould.

Efter at have for nylig vendt tilbage til ne..ealand efter at have boet i Ne. York i over et årti, var et af Toms første projekter derhjemme linse kampagnen i Februar.

“Teamet hos Ralph Lauren vidste, at jeg var hjemme i Ne..ealand — og mens jeg boede i Amerika, ville vi altid tale om at skyde ned her en dag,” siger Tom. “Så så snart denne samling kom op, og vi begyndte at tale om inspirationen bag den, og hvordan den kunne fungere med landskabet hernede, sprang teamet på det og ville udforske mere.”

Med fokus på herretøj og kidswear, indsamling funktioner brand underskrift logo-tunge sportstøj: af 90’erne-inspireret af vandrestøvler, hyggelige sweatshirts, T-shirts og træningsdragter i en grafisk og energiske farver af hvid, gul, sort og blå. Som en mangeårig fan af mærket fokuserer Toms yndlingslooks fra kollektionen på både stil og funktionalitet.

“For mig holder kollektionen det klassiske Polo — Sportsudseende, men med et moderne t .ist, mens jeg planlægger praktisk-hvilket jeg kan lide. Så jeg elskede alt, hvad der var vandtæt, fra hjælpevestene til vandreture til windindbreakers. For talentet elskede jeg at se dem i turtlenecks med den store Polo Sport på kraven — et forhøjet strandudseende, hvis du vil.”

Fotograferet på en indbegrebet ne..ealand placering, en sort sand vestkyst strand, kampagnen er en unik første for det amerikanske mærke. Som et brand, der henter inspiration fra rejser og fjerntliggende destinationer, er dette første gang mærket har bragt sine kampagneskud til vores kyster.

Læs: hvordan Ralph Lauren har defineret mode i 50 år

“Det sorte, det gule og de blå toner i kollektionen — hele farvepaletten talte til de sorte sandstrande på vores vestkyst,” siger Tom. “Det ville være et med landskabet der. Vestkysten har dette utilgivelige, robuste, men alligevel smukke look-noget, der er specielt at fange på film.”

Udvalgte sammen Teeks er tredje generation surfer Dune Kennings, og spirende fotograf Tak Soropa.

“Vestkysten er så rå og kraftfuld. Det er virkelig ydmygende,” siger Dune. “Nogle dage kan jeg surfe og bare beundre skønheden og magten; andre dage bliver jeg skubbet til min grænse.”

Både Tak og Dune ‘ s agent Ngahuia Williams N Model Management siger, mulighed for at skyde en global kampagne i New Zealand er speciel. “Polo Ralph Lauren er et globalt brand, der har påvirket her i New Zealand i mange år, især relevant, når det kommer til 90’erne mode,” siger Ngahuia.

“Optagelse i Aotearoa er bare super-cool, især ved en Kiwi fotograf som Tom, der voksede op med dette mærke, som mange af os gjorde. Det er specielt at se ansigter, der repræsenterer dette land i en kampagne som denne, især det talent, vi repræsenterer —Taak Soropa og Dune, to ansigter, vi er meget stolte af.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *