vision
Enkelt og hyggeligt. Vi forestillede os en lille fest med mine forældre og nogle nære venner, og nogle festlige begivenheder at følge.

udfordring
Vi var ikke i lockdo .n eller på nogen covid-alarmniveauer under vores bryllup, men vi var ikke i stand til at inkludere begge sider af vores familie fra Guam og Hong Kong.

Det ville have været fantastisk at have mere familie involveret, men vi kunne ikke som følge af lukkede grænser og flybegrænsninger.

 

ceremoni
Det var på Riverhead historic tavern i Kumeu. Vi valgte det, fordi vores celebrant var i området, men det endte med at blive virkelig fantastisk til fotos, mad og ceremonien.

Da min partner og jeg begge er ikke-religiøse, selve ceremonien var kort, men fredelig og intim.

reception
Vi spiste frokost med mine venner og forældre efter ceremonien. Men vi spiste også middag på North Shore 100 Seafood Restaurant med min udvidede familie og familie venner et par dage senere.

Vi ønskede at sikre, at vi fejrede nogle traditionelle skikke i henhold til min families Hong Kong-kinesiske baggrund, som inkluderede en teceremoni dagen før middagen, og under middagen havde jeg en rød kjole sammen med gold dragon og phoeni.bangles videregivet fra begge mine bedsteforældre (som min mor også bar på sin bryllupsdag).

Det var dejligt at være omgivet af familie og mennesker, jeg voksede op omkring, vores hjerter var fulde efter at have modtaget velsignelser fra alle, der var kære for mig.

Planlægning
Min partner og jeg planlagde alt et par uger før ceremonien. Vi tog tid og var bevidste med vores valg-fra tøj, celebrant og steder, til hvilken slags mad og fotoshoot vi ønskede at have. Processen var bestemt en del af oplevelsen og lidt stressende til tider, da vi gjorde alt for os selv.

kjole
Min kjole er fra et australsk mærke kaldet Torannce og tilfældigt kaldet “Tie The Knot” kjole. Vi kiggede på bryllupsbutikker uger før ceremonien, men jeg fandt ud af, at de fleste kjoler var overpris og ikke ønskede at bruge tusinder til at leje eller købe noget, jeg ville bære i et par timer.

Jeg ledte efter noget tidløst, detaljeret og ikke over-the-top. Jeg endte med at gennemse butikker online og fandt den perfekte kjole der for $ 200. Jeg elsker ærligt blonderudskæringerne til kjolen sammen med de puffede ærmer og store bue bagpå. Min partner fandt det også nostalgisk, da det mindede ham om, hvad kvinder bar i Guam i 1930 ‘ erne.

kulør
Min partner havde en skræddersyet Mørkeblå dragt fra Barkers sammen med 1461 bro .n leather Doc Martens og en Blomster lapel pin til at matche min buket. Han endte ikke med at bære slips, fordi vi ønskede at holde det afslappet.

blomst
Vores blomsterhandler var Charlotte fra en lille smule blomstret. Vi valgte tørrede blomster til vores buket, fordi vi ønskede noget langvarigt og også elskede æstetikken af tørrede blomster og planter.

Vi fik en stor buket med lyserøde og beige nuancer sammen med en matchende blomsterkrone og lapel til min partner. Jeg var virkelig tilfreds med, hvordan det hele viste sig, alt så levende og smukt ud på billederne.

foto
Vores fotograf var Aasha-Samara, en personlig langvarig online ven af mig. Først kiggede vi på nogle traditionelle Bryllupsfotografer, men besluttede derefter, at vi ville have vores fotoshoot som en mere intim begivenhed med nogen, vi stolede på.

Ingen af os kunne lide ideen om at være foran kameraet eller i en iscenesat optagelse, men vi følte os utroligt komfortable med Aasha, og er langvarige fans af hendes fotograferingsstil, som alle er optaget på 35 mm film.

Billederne viste sig subtile, ægte og reflekterende af Manny og jeg som et par. Vi elskede især skuddene af os, der stod midt i naturen. Udover Aasha, men vi vil gerne give en særlig shoutout til mine venner Abigail og Kim (også en yderst talentfuld fotograf), der tog billeder af os på vores ceremoni og familie middag.

rådgivning
Sørg for, at alt, hvad du gør, er, hvad du faktisk ønsker, ikke fordi der er forventninger til, hvordan et bryllup skal være. For mig selv især, kommer fra en østasiatisk baggrund, en masse af de kulturelle overbevisninger omkring ægteskab er stadig kønnede og patriarkalske.

Det var vigtigt at sikre, at de ting, vi planlagde, herunder især de stilistiske valg og makeup, stemte overens med min tro og fik mig til at føle mig 100 procent komfortabel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *