rejse
Vi blev gift den 10. April i år. Vores oprindelige bryllupsdag var 28.marts 2020, som tilfældigvis var den første .eekend i det første niveau fire lockdo .n. Jeg havde faktisk nogle venner tilbage fra London til vores oprindelige dato, der endte med at få stukket i New Zealand for lockdown.

Vi penciled i en anden dato i November 2020, men besluttede at udskyde dette igen, da vi havde et stort antal af familie og venner, der kommer over fra Australien og blev håber, at transtasman boble vil være åben i 2021.

Det viser sig, boblen åbnede et par uger efter vores eventuelle bryllupsdag, men vi besluttede at fortsætte uanset. Vi håber at være vært for en fest i Sydney for vores Australske venner og familie på vores første bryllupsdag.

vision
Klassisk og tidløs. Vi var heldige i, at spillestedet og placering er så smuk.

 

ceremoni
Det blev afholdt i Kapellet ved Man o ‘ krig på Islandaiheke Island. Vi har en familie bach på øen og elsker stemningen på Man O’ Warar, så vi vidste altid, at vi ville gifte os der.

Vores celebrant, Nikki Dare, er min brors svigermor, så det var specielt at få hende til at gifte sig med os, især da min bror og svigerinde ikke kunne være der på grund af rejsebegrænsninger.

reception
Vores reception blev afholdt i pavillonen ved Man O ‘ Warar. Det var et fantastisk sted, og maden og vinen var fantastisk. Vores band, to mange Chiefs, var utroligt og fik alle ud på dansegulvet.

hjælp
Vores bryllupsplanlægger var Sophia Hoadley fra min .aiheke. Hun er organiseret, grundig og har stor viden og forbindelser i branchen. Vi var virkelig taknemmelige for hendes hjælp, især i betragtning af antallet af ændringer, vi måtte foretage. Alt Løb perfekt på vores dag, og det var så stressfrit som muligt.

Kjole & Jakkesæt
Min kjole var fra Hera Couture. Det var smukt med utrolige detaljer. Jeg havde en anden kjole til at bære senere på aftenen fra Karen .alker atelier. Mark havde en arbejdstøj.

blomst
Vores blomsterhandler var Wildildflo .er, der er baseret lokalt på øen. Zoeoe (Wildildflo .er) og Sophia (My Myaiheke) arbejdede sammen for at skabe en fantastisk opsætning i kapellet og pavillonen. Vi havde smukke arrangementer på søjler til at indramme kapelvinduerne til vores ceremoni. I pavillonen havde vi grønne efterstillede fra spærrene sammen med små arrangementer.

foto
Vi brugte Frank og Peggy til vores bryllupsbilleder. Vi elskede det afslappede og naturlige udseende af deres fotos. Da vi havde så mange gæster, der ikke kunne klare det, besluttede vi også at få en videograf. Vi brugte Hollo! & Co til vores video — som indeholder nogle fantastiske skud (drone inkluderet!) og giver en stor hukommelse for dagen.

erfaring
Vores bryllupsdag var perfekt. Vi var så taknemmelige efter månederne med usikkerhed for at kunne fejre med vores venner og familie med base i n.. Det eneste, vi ville ændre, er at have vores oversøiske familie og venner til stede.

Det startede som en frygtelig stormfuld dag på .aiheke, men vejret blev lige ryddet i tide til vores bryllupsceremoni. Det var så specielt at være i stand til endelig at gifte sig, og kapellet gav det mest fantastiske sted at gøre det.

Smukke Øjeblikke
Vores familie i Australien, som ikke var i stand til at klare det, såvel som de manglende medlemmer af vores brudefest, sendt via en kort video for at spille om natten. Videoen var et rigtigt højdepunkt om natten og var fantastisk at kunne involvere dem, der ikke kunne være der med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *