“Vi er heldige, at vi kommer til at arbejde sammen for at fange par på den bedste dag i deres liv. Bryllupsfotografer, der er gift, tilføjer et lag af forståelse til det job, som du ikke kan erstatte.

Vi er store fans af ægteskab. Vi elsker hele processen; vi bliver virkelig investeret med vores par-hjælper dem med at planlægge hele deres dag.

Vores fotografi stil er ren og tidløs og alt om de følelser. Der er også et element af mode og dokumentar blandet ind. Vores råd til par er at stoppe med at bekymre sig om, hvad der er “korrekt” eller traditionelt.

 

Brudepiger behøver ikke at matche, blomster kan være vilde, tre mennesker kan gå dig ned ad gangen, hvis det er hvad du vil, eller du kan være helt traditionel. I samme åndedrag ville vi sige i vores erfaring de mest “ærlige” og “afslappede” bryllupper er gennemtænkt for at sikre, at du og gæsterne bliver passet og nyder selv i løbet af dagen.

Som med alle i vores branche har Covid fuldstændigt ændret spillet. Vi er heldige at have fantastiske par, der har, for det meste, været i stand til at finde alternativer og fejre på en ny dato eller på en ny måde.

Vi har fotograferet nogle smukke bryllupper på 10 ved solopgang på stranden, eller ved Sid på den franske Cafe med en smuk intim middag snarere end en stor fest med hundreder.

Vi besluttede ganske tidligt, at bryllupper altid ville forblive vores fokus, så snarere end at diversificere vores felter, vi har diversificeret med vores par og fundet måder at få dem til at arbejde på.”

VORES FAVORIT…

. . . vind ned
Fisk tacos fra Fishsmith i Herne Bay, spist på sofaen. Vi er enkle folkemusik!

. . . rejsedestination
Jessie: jeg tilbragte en hel del år i Europa, som har formet min æstetik. Mallorca er smukt og et sted jeg ville elske at tage vores familie en dag. Sammen har vi elsket Bali, det er bare så nemt og smukt. Jesse kan surfe og jeg kan spise min vej rundt alle de smukke wholholefood cafeer og vi kan scooter overalt. Lyksalighed.

. . . hobby
Jesse: Surfing og skøjteløb vil altid være min go-to. Snigende i en morgen surf i løbet af ugen eller en aften skate er absolut et lykkeligt sted
mig.

. . . Podcasting
Vi elsker begge, Hvordan jeg byggede dette-en amerikansk podcast”om innovatører, iværksættere, idealister og historierne bag bevægelserne, de byggede”.

. . . steder at shoppe
Jessie: vi er lige kommet tilbage fra at besøge familie i Hong Kong, så det var sjovt at samle et par specielle stykker der. Jeg elsker McMullin og Co og Ornament i Punkt Chev for indretning og møbler, Kensal blomsterhandler til grønne områder og søndag Grey Lynn landmænd’ marked for de bedste råvarer i byen, hvis vi er op tidligt nok.

. . . aktuel læsning
Jessie: jeg har lige afsluttet små brande overalt, og næste på min liste er den bog, du ønsker, at dine forældre havde læst.

Jesse: jeg var begavet Kinfolk iværksætter og har nydt fotografering og indsigt i liv og arbejdsområder iværksættere fra områder som arkitektur, design, gæstfrihed, forlagsvirksomhed og detailhandel.

. . . annoncer at følge
Jesse: jeg har en tendens til at følge dokumentarfilm-stil fotografer, plus nogen, der har bag kulisserne indsigt i deres arbejde. Nogle af mine nuværende favoritter at følge er Greg .illiams, Sebastien .anella og andre.James Peters.

. . . bryllup buket fotograferet
Jessie: jeg elskede en buket skabt af Sue The Floral Stylist, som jeg fik til at skyde i en kampagne fuld af pink, lilla og grønne til Hera Couture. Jeg elsker den kloge brug af løv og kombinationer, du ikke ville forvente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *