Fotograferet af en af New Zealands førende mode fotograf Mara Sommer, Isabella bærer en blå kjole med stigende Wellington-baserede label Havila, designet af Havila Arendse. Også speciel er Isabellas nyligt prydede taulima (Samoan wristrist tattoo) af den øverste tatau-kunstner Tyla Vaeau Ta ‘ UFO ‘ ou, afsluttet kun få dage før skuddet.

Det er en fuld cirkel øjeblik til Isabella i Viva Magasin – hun fremhævede i det indledende nummer af vores højglans-udgave, da vi lancerede for et år siden i September 2020, fotograferet af Hohua Ropate Kurene for Viva Magasin – Volume One.

Isabella slutter sig til et line-up af tidligere top Viva Magasin dække stjerner – Manahou Mackay (Bind), Lili Sumner (Volume Two), Jordan Daniels (Tre Bind) og Holly Steg Emery (Fire Bind).

Læs: Viva Volume t Covero Cover Star Lili Sumner ‘ s Ode To Home

I et eksklusivt interview med forfatteren Kim Knight, Moore – som for nylig vendte hjem fra London – diskuterer betydningen af hjem og familie forbindelser, herunder de stærke bånd, hun har med sin bedstefar, forfatter og kunstner Albert Wendt (ONZ, CNZM).

Det var Wendt, der inspirerede hende til at forfølge en karriere inden for kunst. En født performer, Moore vandt Le .us Song Songuest, IFAC Australske sangkonkurrence og forskellige stipendier. I udlandet lavede hun lister til unge kunstnerprogrammer i Los Angeles, ne.York og San Francisco.

“Jeg havde meget tidlig succes med at synge. Jeg blev bare ved med at vinde konkurrencer og ride den bølge. Men da jeg gik ud i den store vide verden, havde jeg ikke så meget succes.”

Det var modellering, der fyldte et hul for Moore, først i Ne..ealand, derefter i Sydney med IMG-modeller, og senere underskrivelse med MiLK Model Management i London. For hende er modellering en forestilling, ligesom at synge.

Læs: operasanger Isabella Moores indflydelsesrige sange

“Med sang er der ingen, der har din stemme, og med modellering er der ingen, der har dit look. Hvad jeg har lært på min selvudviklingsrejse er, at alle bare er så forskellige.”

Andre steder i magasinet fejrer vi naturens opløftende kraft gennem nysæson mode, skønhed, mad, design, Kultur og meget mere.

“Dette er vores forårsudgave, “siger redaktør Amanda Linnell,” og det er fuld af tiltrængt optimisme.

Læs: Viva volumen fire Cover stjerne Holly Rose Emery på hendes nyfundne følelse af selv

“Sammen med Moores inspirerende historie udforsker vi genopblussen af Ne..ealands håndværksbevægelse, som er gennemsyret af mellemgenerationstraditioner og repræsenterer vores ønske om et langsommere tempo i livet og at genoprette forbindelse med det håndlavede.

“Dette er så relevant lige nu, når vi alle er i lockdo .n. Vi møder nogle utrolige modedesignere og kunstnere, der fortæller meget moderne historier gennem deres arbejde.”
Viva Maga .ines 164 sider er fyldt med inspirerende forårsmode, snappet på steder landsdækkende.

“Et andet interessant aspekt af det sidste år,” siger Linnell, “er, hvor der er så mange nye, lokale designere og etiketter, og det er en ære at skinne spot på dem.”

Magasinet skiller sig også ud for sit strålende mad-og livsstilsindhold, der inkluderer fantastisk hjemmevarer, en guide til de bedste økologiske vine og et besøg i et smart prisvindende hjem i Petone.

Viva Maga .ine – bind fem er tilgængelig på supermarkeder landsdækkende på niveau 4, og magasin forretninger under andre alarmniveauer.

Gå ikke glip af vores gratis gave* til dig med hvert køb – en smuk læbestift fra Kester Black værdsat til $45. Ren, vegansk og grusomhedsfri, der er syv nøglefarver, der hjælper dig med at fejre starten af foråret med stil.

Læs: den bedste forretningsrådgivning Kester Black-grundlægger Anna Ross nogensinde modtaget

…Plus – vi giver tre heldige vindere chancen for at vinde et årsabonnement af Viva Magasin, og chancen for at vinde en særlig self-care pack fra Kester Sort til en værdi af $350. Indtast dine oplysninger her for at gå ind i lodtrækningen. Held og lykke!

For en komplet liste over detailhandlere op og ned i landet, besøg vores opdaterede detailhandlerliste her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *