Annonceret onsdag er det et smart træk fra det ikoniske smykkemærke og taler om, hvor indflydelsesrige K-popstjerner som ros.er rundt om i verden — og hvor meget købekraft yngre generationer af forbrugere har på luksusmarkedet.

At være en Tiffany & Co. ambassador er en big deal (blandt deres rækker, er skuespillerne Elle Fanning og Lupita Nyong ‘ o) og det er den seneste store komme til New Zealand-fødte sanger og danser.

Med både sin solokarriere og arbejde med Blackpink, der går fra sejr til sejr, og indflydelsesrig personlig stil kopieret rundt om i verden, prydede ros.også for nylig forsiden af Vogue Australia (et andet antipodisk land, hun har forbindelse til, flytter der fra ne. .ealand som barn).

Læs: den glamourøse Tiffany & Co. Haute Diamanter Gør Deres Vej Til Auckland

Ros Tiffany ‘ s Tiffany & Co. debut ser hende fronting mærkets hard .ear kampagne, ifører skulpturelle smykker lavet af 18k gul og rosa guld, med Pav diamonds diamanter.

Kollektionen er inspireret af et armbånd fra arkiverne, der først blev udgivet i 1981, der nikker til industrielt design og skønheden i balance — alle elementer i 2021 hard .ear stykker.

2021 lover at blive et stort år for Tiffany & Co., der nu ejes af luksus konglomerat LVMH, med smykker mærke at annoncere på Jorden i Dag, at det havde nået en milepæl US$10 millioner i donationer til Wildlife Conservation Netværk fra køb af sin Tiffany Gemme Vilde samling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *