rejse
Luke og jeg var heldige nok til at gifte sig den 20. februar i år og snævert undvige en lukning med tre dage! Det var det mest surrealistiske øjeblik for os, at lytte til 4pm pressekonference den onsdag eftermiddag med vores bryllup planlagt til lørdag, og at finde ud af, at Auckland flyttede ned til niveau to, og at vores bryllup kunne gå videre.

Luke måtte lukke skydedøren, fordi han troede naboerne ville være bekymret over alle de skrigende.

Jeg havde Champagne venter i køleskabet, klar til at drikke enten måde meddelelsen gik. Vi dukkede det i fest, snarere end at skulle drukne vores sorger. Vi føler os så velsignede, at vi må have vores dag uden ændringer, der behøver at blive foretaget, når så mange andre mennesker ikke gjorde det.

vision
Det vigtigste for os var, at vores venner og familie følte sig godt tilpas, og at de havde det godt. Vi ønskede begge et sommerbryllup, og elskede ideen om en afslappet, rustik italiensk stil stor dag.

Vi afbilledet en tilbagelænet vingård med lange træborde til familie-stil spisning, og god indendørs/udendørs Flo.. Vi ønskede også at bruge mest tid, vi kunne nyde dagen, i stedet for at bekymre sig om detaljerne.

 

ceremoni
Vores ceremoni og modtagelse-begge blev afholdt på Turanga Creek Vineyard i Whitford, og det var det perfekte sted for os — tæt nok til Auckland til vores lokale venner og familie at rejse til, men også fjernet nok fra byen, så vi følte, at vi prøvede på at flygte for dagen.

Vi er ikke religiøse, så når det kom til at organisere celebranten, vi valgte at blive gift af Lukes ven Matty McLean, som Luke havde arbejdet med på TVN.. Han var en person, vi følte os godt tilpas med, og som vi kendte havde masser af tillid foran en menneskemængde — og en god sans for humor. Matty gjorde et fantastisk stykke arbejde, på trods af den brændende varme, og skrev en utrolig bevægende og dejlig tale for dagen.

At have både brylluppet og receptionen på Turanga Creek gjorde dagen super-let, og det gav vores gæster tid til at nyde solen og boblerne i vinstokke og på forhaven, i stedet for at skynde sig til det næste sted. De havde to smukke collies til stede-Pinot og Grapa-som var et kæmpe hit med vores gæster og ikke hoppede op på nogen hvide kjoler.

ring
Min ring er et specialdesignet stykke fra Meado .lark, der kombinerer min kærlighed til grønne safirer med diamanter.

Lukes bryllupsband er fra Good Gold – han ønskede at støtte et ne..ealand-mærke, der etisk kilder deres guld fra vores floder og kyster. Hans ring var udformet med guld fra Vestkysten — hvilket var vigtigt for ham, fordi hans familie er derfra.

kjole
Jeg ønskede at kombinere en vintage føler med en italiensk flair, og jeg besluttede at gå til Katie på Hera Couture, som hun designer til alle kropstyper. At have en stor buste, lille talje og store hofter, jeg ville have noget, jeg ville føle mig selvsikker og feminin i. Hendes hold var helt fantastisk, og min brudekjole var faktisk den første og eneste, jeg nogensinde har prøvet på! Det var kærlighed ved første øjekast-efter Luke, selvfølgelig.

Jeg ville virkelig have en stressfri dag, så mine brudepiger og brudepige valgte deres egne kjoler. De farvekombinationer, de valgte-navy, burnt orange og sunset-fungerede rigtig godt sammen.

kulør
Luke og hans groomsmen havde jakkesæt fra Frank Casey. Luke ønskede at gå med en klassisk smoking-stil jakkesæt i sort, for et mere traditionelt udseende, men det varme vejr betød, at han ikke holdt jakken for længe. Skjorten blev plisseret foran for en raffineret finish, og han valgte en sort slips.

blomst
Blomsterne blev skabt af min talentfulde ven Rosie, der grundlagde Rose tonede blomster, og de var perfekte. Vi ønskede almindelig hvid, men masser af tekstur. Vi gik med gypsophila som en ode til den vintage følelse, og vi kaldte arrangementet over vores bue vores “sky af kærlighed”.

foto
Vores fotografer var Moira og hendes assistent Moanthe fra Moira Westest Photography, og de fangede vores dag vidunderligt. Jeg fandt hende på Instagram, og i første omgang fangede hun mit øje, fordi hun deler min mors navn.

Efter at have kigget gennem hendes arbejde, jeg vidste, at hun var den ene for os. Hun fanger virkelig følelser-går gennem sine fotos, jeg følte, at jeg blev transporteret til disse øjeblikke i tiden.

rådgivning
Nogle råd jeg fik før dagen var at tage lidt tid ud med Luke under festlighederne, og bare sidde sammen og tage det hele i. Jeg er så glad for, at jeg lyttede og huskede det, for dagen kommer virkelig bare og går.

Luke ‘ s Nummer et tip til groomsmen er, hvis du gifter dig i de varmere måneder, tag en anden skjorte til efter ceremonien.

erfaring
At være i lockdo .n Bryllupsugen betød nogle af de planlagte festligheder med mine brudepiger, og Luke ‘ s groomsmen måtte jam-packed i to dage før brylluppet.

At prøve at sortere alt om to dage var en hvirvelvind, men ser tilbage, jeg ville ikke ændre noget, for i ordningen med ting fik vi vores bryllup, hvor alle vores kære kunne deltage, og vi er bare så taknemmelige for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *